Hakkımızda

MİRA GURUP, İş tecrübemizle, yaşama dair edindiğimiz bilgileri ve gözlemleri harmanlayarak MİRA GURUP İç ve Dış Ticaret Tarım Müşavirlik ve İnşaat Ltd. Şti.’ni kurduk.  Kurucularımız 1980’li yılların başından itibaren yem ve gıda sanayinin; gerek kamu, gerekse özel sektöründe araştırmacı, uzman ve yönetici olarak görev üstlenmiştir. Dolayısıyla şirketimiz 30 yılı aşkın bir birikime sahiptir.

Amacımız:

Başta yem sektörünün ihtiyaçları olmak üzere tarım ve tarımsal sanayi yan ürünlerinin dış ve iç ticaretiyle ilgilenmek…
Deneyimli kadromuzla, Yem, Gıda ve Hayvancılık sektörünün ihtiyaçlarını doğru şekilde ve  zamanında karşılamak için varız…
Özellikle işlenmiş tarım ürünleri için olmak üzere, tarım ve tarımsal sanayi ürünlerine yönelik dünyada yeni pazarlar araştırmak ve ihracat yapmak…

Vizyonumuz: 

İnsan odaklı hizmet anlayışını temel alarak, başarısı ve saygınlığıyla evrensel standartlarda hizmet eden, yem ve tarım sektörünün  en doğru adreslerinden birisi olmaktır.

Misyonumuz:

Sektördeki beklentilere ve ihtiyaçlara hızlı cevap veren, iş ahlakımız gereği belirlediğimiz değerler çerçevesinde müşterilerimize kaliteyi ve güveni sonsuz bir biçimde sunmaktır.

Mira Nedir?

MİRA (Sözlük)       : Aile – Kuvvet
MİRA (Mitolojik)  : Okyanuslarda yunus balıklarına yol gösteren yıldız.
MİRA (Teknik)       : Arazide seçilmiş bir noktanın düşeyini gösteren geometrik biçimli lata.